Publicat en Documentació, Format, General, Investigació

Dia 2 

Presentació i aprenentatge

Avui hem fet la nostre presentació parlant del projecte que tenim i com el volem resoldre. També vam agafar alguns casos d’incendis per fer-nos una idea dels problemes del medi ambient.

Dos incendis a boborás a Ourense i a Santiago 

El foc de Sant Jaume, a la parròquia de Fletxa, ha cremat altres 800 hectàrees des que es va registrar dimecres al migdia. El nivell dos en aquest cas es manté per la proximitat de les flames al nucli de Vilar del Rei.

Els,agents de la Policia Autonòmica de la Prefectura d’Ourense investiguen l’aparició d’un artefacte incendiari en una muntanya de Boborás, a Ourense, que es trobava als voltants d’un col·legi.

Segons els investigadors, es tracta d’un artefacte “de llibre” confeccionat a partir d’una metxa dels antics encenedors i una corona composta per una desena de llumins que permetrien engegar el dispositiu amb temps suficient per abandonar la zona.

També a Santiago creuen que el foc que els afecta és intencionat. El regidor de Medi Rural ha assegurat que el vent ha influït en la ràpida expansió del foc, que va ser “provocat”. La raó, segons ha detallat, és que, en un primer moment es va originar un focus i, quan aquest es “estava a punt de ser controlat”, es van detectar altres dos “a contravent”, el que va dificultar la seva extinció i afavorir que el foc s’expandís.

Recerca de Martí Margarit

Presentació feta per Albert Muntané

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s